accu batterij accu service boot accu zaklamp ledlamp  
   
 
   
  Miton Accu's en Batterijen
Atoomweg 274
3542 AB  Utrecht
Telefoon: 030 - 292 63 21
E-mail: info@miton.nl
   
  Wij zijn geopend van
Maandag t/m Vrijdag:
8.00 - 17.00
Zaterdag:
10.00 - 14.00
 
  Contact / route
   

   

Get the Flash Player to see this player.
 
Aanbiedingen
   

   
 
 
 
         

Miton Accu's en Batterijen
Elektrische Fiets en Elektrische Scooter accu’s en acculaders.

Risico's versturen van fietsaccu's

Heeft u een fietsaccu welke u voor controle en/of revisie wilt aanbieden maar woont u niet in de buurt om de accu langs te brengen? In dat geval kunt u de accu per pakketpost opsturen. Let dan echter wel op: Niet iedere vervoerder vervoert fietsaccu's. Fietsaccu's welke voorzien zijn van Lithium techniek vallen namelijk onder het ADR, dit is het pan-Europese verdrag voor het internationale vervoer van gevaarlijke stoffen en goederen over de weg.
Hoe iedere vervoerder hier precies mee om gaat verschilt en daarom adviseert Miton navraag te doen bij transporteur.

Desgewenst is het ook mogelijk dat Miton uw fietsaccu op laat halen door onze logistieke partner Micropakket. De kosten hiervoor bedragen € 15,-

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze nieuwe website:

www.fietsaccu.nu


Het reviseren van de Li-Ion fiets accu behoort inmiddels ook steeds vaker tot de mogelijkheden. Voor een lijst met de elektrische fiets merken verwijzen wij naar u door naar onze nieuwe website www.fietsaccu.nu.

Vooraf wordt altijd de werking van uw accu en lader gecontroleerd, dit om er zeker van te zijn dat we na de revisie de gewenste resultaten ook echt gaan behalen. Het voorkomt voor u een teleurstelling maar ook voor ons werkt dit veel beter.

Wij hebben dan ook van u de lader en de accu nodig. De revisie tijd bedraagt normaal gesproken ongeveer 1 werkweek. Echter is revisie van fietsaccu's erg seizoensgebonden, de actuele doorlooptijd treft u dan ook aan op onze website www.fietsaccu.nu. U kunt iedere werkdag tussen 08:00 - 17:00 langskomen en iedere zaterdag van 10.00 tot 14.00 om uw accu aan te bieden voor controle en/of revisie, of u maakt gebruik van de verschillende postpakket service verleners.

Op revisie werkzaamheden van alle elektrische fiets batterijen geven wij een vol jaar garantie. Heeft u nog vragen dan horen we dit graag van u: 030-2926321 of info@miton.nl

Fiets accu
Tevens kunt u bij Miton terecht voor het aanschaffen van (en eventueel inbouwen ) het accupakket voor de elektrische Scooter. Wij maken hiervoor gebruik van de cyclische accu’s van Multipower en Landport en Fiamm/GS.                     
Deze zijn er in de 48V -36 Ah uitvoering en in de 60V-18 Ah uitvoering.

Ook bent u bij Miton aan het juiste adres voor acculaders voor de elektrische Scooter. Wij maken hiervoor gebruik van de professionele laders van SPE en deze laders hebben een speciaal laadprogramma voor de elektrische scooter.

De laders zijn leverbaar in 60V- 6 Amp, 48V-7 Amp, 48V -12 Amp en in een speciale waterdichte 48V-6 Amp uitvoering. De laders zijn voorzien van een uitlezing van de actuele laadstroom en spanning , de totaal herladen Ah en Wh en de laadtijd.

Wij adviseren ook altijd eerst de lader en de accu’s te (laten) controleren bij accuproblemen. Voor de prijzen van de acculaders en de speciale accuset prijzen kunt u altijd even contact opnemen met Miton.

 

 

 
 
       

Miton accu

Miton batterij

Miton lader

Miton omvormer

 

     
 
     
  Copyright �      MITON     alle rechten voorbehouden