accu batterij accu service boot accu zaklamp ledlamp  
   
 
   
  Miton Accu's en Batterijen
Atoomweg 274
3542 AB  Utrecht
Telefoon: 030 - 292 63 21
E-mail: info@miton.nl
   
  Wij zijn geopend van
Maandag t/m Vrijdag:
8.00 - 17.00
Zaterdag:
10.00 - 14.00
Feestdagen 2023

Leveringsvoorwaarden

  Contact / route
   

   

Get the Flash Player to see this player.
 
Aanbiedingen
   

Fiets en scooter accu's

   
 
 
         

Miton Accu's en Batterijenaccu en baterijen winkel
GYS laders en Startboosters

GYS is een lader fabrikant met vestigingen in Frankrijk, Duitsland, Engeland en China.Miton heeft dit product geselecteerd voor de range werkplaats laders en start boosters.

De werkplaats laders zijn in een ruime sortering leverbaar. De meeste laders zijn automaten, waarbij er veilig geladen kan worden. Ook als de accu onder lading wordt gezet en ongecontroleerd aan lading blijft. Deze laders zijn er in 6-12 en 24 Volt, waarbij er ook verschillende laders geschikt zijn voor 2 of zelfs 3 verschillende spanningen.

Er zijn veel verschillende laadstromen mogelijk waarbij de range ligt tussen de 3,5 tot 40 amp. Hiermee kunnen accu’s geladen worden vanaf 12 Ah tot 230 Ah. Er zijn laders met de hoogfrequente techniek, maar ook nog de trafo techniek. De laatste is wat minder gevoelig voor stoffige en vochtige omstandigheden.

Ook zijn er werkplaats laders die nog met een handbediening functioneren. Voor een gekwalificeerde monteur, is dit soms een handig hulpmiddel omdat daarmee een accu doorgeladen kan worden. Hiermee kunnen accu’s, die bijvoorbeeld een te lage spanning hebben, toch nog geladen worden. Hierna kan dan een conditie test op de accu plaatsvinden. Veel goede automatische acculaders hebben een laagspanning beveiliging, waarbij de lader niet meer opstart, als de accu te leeg is.

GYS maakt verschillende start boosters en start hulpen. In 12 en 12-24 Volt tot start capaciteiten van EN 1200.

Ook hiervoor is Miton de partner voor advies en ondersteuning.


 
 
       

Miton accu

Miton batterij

Miton lader

Miton omvormer

 

     
 
     
 

Copyright �      MITON     alle rechten voorbehouden