accu batterij accu service boot accu zaklamp ledlamp  
   
 
   
  Miton Accu's en Batterijen
Atoomweg 274
3542 AB  Utrecht
Telefoon: 030 - 292 63 21
E-mail: info@miton.nl
   
  Wij zijn geopend van
Maandag t/m Vrijdag:
8.00 - 17.00
Zaterdag:
10.00 - 14.00
Feestdagen 2023

Leveringsvoorwaarden

  Contact / route
   

   

Get the Flash Player to see this player.
 
Aanbiedingen
   

Fiets en scooter accu's

   
 
 
         
Miton Accu's en Batterijenaccu en baterijen winkel
SPE Laders
 

CBHF1-SM serie
Dit is een hoogfrequente lader speciaal voor de kleinere elektrische voertuigen, machines en voor de elektrische scooter. Het is een product dat in een brede range van spanningen (12, 24, 36 en 48 volt) en laadstroom tot 12amp wordt geleverd. Een industrieel product met 2 jaar fabrieks garantie. Een lader met een display waarbij 5 belangrijke gegevens uitgelezen kunnen worden.

CBHF2 serie.
Dit is een hoogfrequente lader speciaal voor de iets grotere elektrische voertuigen, machines en voor de elektrische scooter. Het is een product dat in een brede range van spanningen (12, 24, 36, 48 volt en 60 volt) en laadstroom tot 30amp wordt geleverd. Een industrieel product met 2jaar fabrieks garantie. Een lader met een display waarbij 5 belangrijke gegevens uitgelezen kunnen worden.

HF1-IP55 serie.
Dit is een hoogfrequente lader speciaal voor de kleinere elektrische voertuigen, machines en voor de elektrische scooter. Het is een product dat in een brede range van spanningen (12, 24, 36 en 48 volt) en laadstroom tot 12 amp wordt geleverd. Een industrieel product met 2 jaar fabrieks garantie. De lader is schokbestendig en spatwater dicht (IP55) en heeft daarom geen koel ventilator.

CBHD1 serie.
Een hoogfrequente lader omschakelbaar met dipschakelaars voor 12 en 24 volt, druppel functie en voor GEL / AGM of natte accu’s. Maximale laadstroom is 10amp en de lader is voorzien een wegrij beveiliging.

CBHD2 serie.
Een hoogfrequente lader omschakelbaar met dipschakelaars voor 12 en 24 volt, druppel functie en voor GEL / AGM of natte accu’s. Maximalelaadstroom is 20amp en de lader is voorzien een wegrij beveiliging.


Tot slot: S.P.E. is een fabrikant met een totaal leveringsprogramma voor tractiebatterij laders en batterij ontlaad indicators. Heeft u hier belangstelling voor neem dan contact met ons op en we helpen u vol enthousiasme.
 
 
       

Miton accu

Miton batterij

Miton lader

Miton omvormer

 

     
 
     
 

Copyright �      MITON     alle rechten voorbehouden