accu batterij accu service boot accu zaklamp ledlamp  
   
 
   
  Miton Accu's en Batterijen
Atoomweg 274
3542 AB  Utrecht
Telefoon: 030 - 292 63 21
E-mail: info@miton.nl
   
  Wij zijn geopend van
Maandag t/m Vrijdag:
8.00 - 17.00
Zaterdag:
10.00 - 14.00
Feestdagen 2023

Leveringsvoorwaarden

  Contact / route
   

   

Get the Flash Player to see this player.
 
Aanbiedingen
   

Fiets en scooter accu's

   
 
 
         

Miton Accu's en Batterijenaccu en baterijen winkel
Dc dc omvormers

(I)PC serie
Deze hoogwaardige switch mode DC-DC converter zet de ingangspanning om in een stabiele, lagere of hogere uitgangspanning. De switchmode technologie zorgt voor een rendement van max 90%. Alle IPC modellen zijn voorzien van een D+ draad waardoor het mogelijk is om de omvormer bijvoorbeeld via het contactslot te laten in- of uitschakelen. De galvanische scheiding zorgt voor een perfecte isolatie tussen ingang en uitgang. Bovendien kunnen meerdere gelijke types uit de IPC serie parallel geschakeld worden om hogere vermogens te realiseren.

PB-serie
De PB serie zet een te hoge of te lage ingangspanning om in een stabiele uitgangspanning.
Deze omvormers kunnen gebruikt worden om spanningsverliezen over de kabels te compenseren, maar ook als spanningsbeveiliging voor bijvoorbeeld tft schermen.
De switchmode technologie zorgt voor een rendement van max 90%. Alle IPC modellen zijn voorzien van een D+ draad waardoor het mogelijk is om de omvormer bijvoorbeeld via het contactslot te laten in- of uitschakelen. De galvanische scheiding zorgt voor een perfecte isolatie tussen ingang en uitgang. Bovendien kunnen meerdere gelijke types uit de IPC serie parallel geschakeld worden om hogere vermogens te realiseren.

Laadomvormers
De switch mode omvormers in ons assortiment zijn ook verkrijgbaar als laadomvomers met een tweetraps IU karakteristiek (m.u.v. de PC 2105).
De uitgangspanning staat hierbij afgesteld op 14,2V./ 28,4V. en de omvormers bezitten een daadwerkelijke IU karakteristiek. Door de galvanische scheiding zijn de ingang en uitgang geheel van elkaar gescheiden. Groot voordeel bij toepassen van deze laadomvormer is dat de omvormer d.m.v. de D+ draad (bijvoorbeeld via de dynamo of het contactslot) in,- of uitgeschakeld kan worden waarmee het risico dat de eerste accu te ver ontladen wordt voorkomen kan worden.
PE 750TSV

Deze lineaire stepdown omvormer van 24-12Volt kan een maximaal vermogen leveren van 60Amp./750Watt. Voorzien van diverse beveiligingen waardoor de aangesloten apparatuur niet door bv. een te hoge uitgangsspanning defect kan gaan.
PE 360TH

De lineaire omvormer PE 360TH heeft meerdere in-, en uitgangen, speciaal ontwikkeld voor de verlichting op een aanhangwagen. Ideaal voor het aankoppelen van een aanhangwagen achter een voertuig met een 24Volt systeem.


 
 
       

Miton accu

Miton batterij

Miton lader

Miton omvormer

 

     
 
     
 

Copyright �      MITON     alle rechten voorbehouden