accu batterij accu service boot accu zaklamp ledlamp  
   
 
   
  Miton Accu's en Batterijen
Atoomweg 274
3542 AB  Utrecht
Telefoon: 030 - 292 63 21
E-mail: info@miton.nl
   
  Wij zijn geopend van
Maandag t/m Vrijdag:
8.00 - 17.00
Zaterdag:
10.00 - 14.00
Feestdagen 2023

Leveringsvoorwaarden

  Contact / route
   

   

Get the Flash Player to see this player.
 
Aanbiedingen
   

Fiets en scooter accu's

   
 
 
         
Miton Accu's en Batterijen
Zak en Led-lampenaccu en baterijen winkel

Bij Miton Accu’s en Batterijen vindt u een ruime keuze zak- en led-lampen Wij leveren zaklampen van o.a. de merken:
  • Mag-lite
  • Ledlenser
  • Varta
  • Ansmann
  • X-Cell

Met name de led zaklampen zijn tegenwoordig erg populair
Dit omdat de nieuwste generatie ledlampen buiten het geringe stroomverbruik ( ong. 10% van de traditionele zaklamp) tegenwoordig ook een zeer hoge lichtopbrengst hebben. De lange levensduur van de leds samen met zijn stootvastheid maken hem tot de zaklamp van nu en de toekomst

Wij hebben de volgende lampen in huis:

  • Zaklampen
  • LED Lampen
  • Xenon lampen

Zaklampen
Bent u bent u op zoek naar een zaklamp oplaadbaar (zowel voor 220V als 12V via de sigaretten aansteker) of niet, groot of klein, eenvoudig of zeer luxe, voor thuis of voor professioneel gebruik bij Miton vindt u het allemaal.


LED-Technologie
Bij LED-Technologie (Light Emitting Diode) vind de creatie van licht plaats op moleculaire  basis. Dit in tegenstelling tot de traditionele gloeilampjes, waarbij dit gebeurt via het opwarmen van de gloeidraad.

EfficiŽnte energie
Een traditionele gloeilamp heeft een gloeidraadje dat opgewarmd moet worden alvorens licht  te geven. Dit betekent automatisch een enorm verlies van energie, aangezien deze energie niet in licht, maar in warmte wordt omgezet. LED-Diodes daarentegen verliezen geen energie, hetgeen LED’s 3-5 maal efficiŽnter maakt.

Duurzaam
Het lichtgevende deel van de LED heeft een levensduur van maar liefst 100.000 branduren! Een standaard gloeilampje slechts 40 branduren! Mechanisch Betrouwbaar LED-Diodes zijn onbreekbaar ingebouwd in expoxy en zijn hierdoor bestand tegen hevige schokken en extreme temperaturen.

Xenon-technologie
Xenon lampen zijn met gas gevulde high tech lampen die een zeer solide gloeidraadje (hoge weerstand) hebben. Deze zorgen voor zeer krachtige lichtbundels in een kleine glazen huls. De eerste XENONLITE lampen van OMBU bevatten een heavy duty Xenon lampje en werken op krachtige lithium batterijen. Het huis van de staaflamp is gemaakt uit gelegeerd vliegtuigaluminium. De 3V lithium batterijen geven een 3 tot 5 jaar lange levensduur.

 

 
 
       

Miton accu

Miton batterij

Miton lader

Miton omvormer

 

     
 
     
 

Copyright ©      MITON     alle rechten voorbehouden