accu batterij accu service boot accu zaklamp ledlamp  
   
 
   
  Miton Accu's en Batterijen
Atoomweg 274
3542 AB  Utrecht
Telefoon: 030 - 292 63 21
E-mail: info@miton.nl
   
  Wij zijn geopend van
Maandag t/m Vrijdag:
8.00 - 17.00
Zaterdag:
10.00 - 14.00
Feestdagen 2023

Leveringsvoorwaarden

  Contact / route
   

   

Get the Flash Player to see this player.
 
Aanbiedingen
   

Fiets en scooter accu's

   
 
 
         

Miton Accu's en Batterijenaccu en baterijen winkel
Xenteq laders
TBC-600 1 kanaals
Deze spatwaterdichte, schokbestendige en robuuste lader is in zeer veel omgevingen inzetbaar. De TBC 600 is leverbaar voor 12, 24, 36 en 48 volt systemen, bevat verschillende laadprogramma's en kan hiermee op uw specifieke gebruikssituatie afgestemd worden. De lading wordt namelijk aangepast aan het type accu (Gel, AGM, nat, semi-tractie, vol-tractie, calcium en spiral) èn aan de specifieke toepassing. Voor accu's die regelmatig diep ontladen worden heeft de lader bijvoorbeeld een speciaal laadprogramma om het sulfaat af te breken. De microprocessor zorgt voor een betrouwbare, stabiele lading. Unieke eigenschap is bovendien dat het spanningsverlies over de laadkabels automatisch wordt gecompenseerd. De TBC 600 kan continue aan de accu en netspanning gekoppeld blijven, ook tijdens belasting van de accu. Dit maakt deze lader zeer geschikt voor inbouw.


TBC-600 2 kanaals
De ideale lader voor de aanwezigheid van zowel een startaccu als een verzorgingsaccu, zoals bij boten,campers, maar ook natuurlijk voor brandweer e.d. De TBC-600 2 kanaals is namelijk voorzien van een uniek scheidingsrelais. Dit relais zorgt ervoor dat beide accu's wel samen geladen kunnen worden, maar elkaar niet kunnen ontladen. De accu's worden gelijktijdig via de dynamo (!) ofwel via het lichtnet geladen. Dit is de enige spatwaterdichte en schokbestendige lader die op deze manier twee accusets kan laden. Leverbaar voor 12 en 24v systemen.Promax 200
De ProMax 200 is werkelijk een multi-functionele lader en is leverbaar voor een 12, 24, 36 of 48 volt systeem. In deze nieuwste uitvoering van de ProMax acculader zijn de laadprogramma's verder geoptimaliseerd. Dit betekend dat de lader nòg beter op het gebruik afgestemd kan worden. Door middel van de diverse laadprogramma's kan de lader perfect op ieder accutype (Gel, AGM, nat, semi-tractie, vol-tractie, calcium en Spiral) èn op de specifieke toepassing ingesteld worden.
EBC-Serie

Deze gebruiksvriendelijke lader werkt volgens de switch mode technologie waardoor de lader licht in gewicht is en dus zeer geschikt voor recreatieve doeleinden waar gewicht een belangrijke rol speelt. De EBC is een volledig automatische acculader en druppellader in één en kan permanent aangesloten blijven (bijvoorbeeld tijdens een winterstalling). De laadspanningen zijn eenvoudig instelbaar voor vrijwel elk accutype. Deze lader is ook in te stellen als netvoeding zodat de lader één constante spanning af geeft. De verbruikers kunnen dan rechtstreeks op de lader aangesloten worden. De EBC lader heeft 2 door diode gescheiden uitgangen waardoor meerdere accu's geladen kunnen worden en is leverbaar voor 12 en 24 volt.
 
 
       

Miton accu

Miton batterij

Miton lader

Miton omvormer

 

     
 
     
 

Copyright �      MITON     alle rechten voorbehouden