accu batterij accu service boot accu zaklamp ledlamp  
   
 
   
  Miton Accu's en Batterijen
Atoomweg 274
3542 AB  Utrecht
Telefoon: 030 - 292 63 21
E-mail: info@miton.nl
   
  Wij zijn geopend van
Maandag t/m Vrijdag:
8.00 - 17.00
Zaterdag:
10.00 - 14.00
Feestdagen 2023

Leveringsvoorwaarden

  Contact / route
   

   

Get the Flash Player to see this player.
 
Aanbiedingen
   

Fiets en scooter accu's

   
 
 
 
       
Miton Accu's en Batterijen
Omvormersaccu en baterijen winkel

Proosten logoMiton is al jaren regio dealer van Proosten Electronics. Wij werken nauw samen met deze Nederlandse fabrikant. Dit resulteert in een goede ondersteuning naar de klant met prima laders en omvormers die naar volle tevredenheid zullen functioneren.

Klik hier voor meer informatie over Proosten Electronics.

De toepassing bepaalt wat u nodig heeft en wij zijn daarbij de juiste adviseur! De omvormer is een elektrisch apparaat waarbij van een bepaalde ingangsspanning een ander uitgangsspanning wordt gemaakt. Uiteraard voldoen al onze elektrische apparaten aan alle wettelijke normen en eisen.

De omvormer is in de volgende groepen onder te verdelen:

De DC-AC Inverter
Dit is een apparaat waarbij de ingang 12, 24 of zelfs 48 volt gelijkspanning is en er een uitgangsspanning wordt gerealiseerd van 230 volt wisselspanning. Hierbij zijn er nog twee subgroepen te benoemen namelijk de zuivere sinus inverter van ons merk Cotek, de SK en ST serie en de gemodificeerde sinus. Dit is de PE serie en deze uitgangsspanning is een niet zuivere sinus. Met dit soort inverters kan men van een gelijkspanning DC een AC 230 volt wisselspanning creeeren. Veel toegepast in onder andere de boot, caravan, camper, servicewagen maar ook bijvoorbeeld het tuin- en vakantiehuis.

De AC-DC omvormer
Dit is een apparaat waarbij van een wisselspanning 230 volt een gelijkspanning wordt gemaakt. Dit worden voedingen genoemd. Ook hierbij twee subgroepen namelijk de vaste uitgangsspanning bijvoorbeeld 12 volt en de regelbare uitgangsspanning.

De DC-DC omvormer.
Dit is een elektrisch apparaat waarvan een bepaalde gelijkspanning ingang een andere gelijkspanning uitgang wordt gemaakt. Ook hierbij zijn er twee subgroepen namelijk de step up en de step down omvormer. Bij de step down omvormer is de ingangsspanning 24 of 48 volt. De uitgangsspanning is nominaal 12 volt. De step up omvormer heeft een 6 en 12 volt en een uitgang van 12 of 24 volt. Hierbij zijn alle spanningen gelijkspanningen DC. De uitgangsspanningen kunnen op verzoek ingeregeld worden op een bepaalde waarde waardoor een laadomvormer kan worden gerealiseerd. De toepassingen zijn zeer gevarieerd.

Al deze omvormers zijn er in verschillende vermogens! Ook zijn er galvanisch gescheiden omvormers leverbaar. Tot slot hebben we ook de verhuistrafo in ons leveringspakket. Dit is dus een omvormer waarbij van een bepaalde wisselspanning ingang een andere wisselspanning uitgang wordt gemaakt.

Bij Miton kunt u altijd de omvormer voor uw behoefte vinden.
Voor informatie neemt u gerust contact met ons op.

 

 
 
       

Miton accu

Miton batterij

Miton lader

Miton omvormer

 

     
 
     
 

Copyright �      MITON     alle rechten voorbehouden