accu batterij accu service boot accu zaklamp ledlamp  
   
 
   
  Miton Accu's en Batterijen
Atoomweg 274
3542 AB  Utrecht
Telefoon: 030 - 292 63 21
E-mail: info@miton.nl
   
  Wij zijn geopend van
Maandag t/m Vrijdag:
8.00 - 17.00
Zaterdag:
10.00 - 14.00
Feestdagen 2023

Leveringsvoorwaarden

  Contact / route
   

   

Get the Flash Player to see this player.
 
Aanbiedingen
   

Fiets en scooter accu's

   
 
 
         
Miton Accu's en Batterijen
Wie zijn wij

accu en baterijen winkelMiton Accu's en Batterijen heeft inmiddels ongeveer 40 jaar ervaring met accu's, batterijen, tractiebatterijen en laadapparatuur. We werken als groot- en detailhandel in het nieuwe bedrijfspand aan de Atoomweg 274 3542 AB Lage Weide te Utrecht. We zijn gevestigd in een bedrijven verzamelgebouw pal naast de Alfa Vakgarage.

Door onze lange ervaring zijn we een sterke partner voor een goed advies. Tevens staan wij garant voor een perfecte service en hanteren we scherpe prijzen. Onze visie op verkoop is eenvoudig: door de juiste adviezen, een goede prijs, klantgerichte service en after sales zorgen wij voor een tevreden klant. Door onze uitgekiende selectie van leveranciers zijn we in staat om echt alle voorkomende accu's en batterijen snel te leveren.

Wij zijn regiodealer van het merk DYNAC. Dit merk voeren we nu ruim 6 jaar tot volle tevredenheid, een probleemloze accu met 2 jaar fabrieks garantie. De prijs en kwaliteit verhouding van deze producten is het beste van wat er op de markt verkrijgbaar is. Wij zijn regio dealer voor de provincie Utrecht van Xenteq Electronics. Hierdoor zijn we in staat een groot aantal elektronische producten tegen prima prijzen te leveren. Alle producten zijn voorzien van een CE keurmerk en service is voor deze fabrikant geen loos begrip.

Het doet ons veel genoegen dat u belangstelling in ons en onze producten toont. We zijn ervan overtuigd dat het een groot voordeel is om een leverancier te kennen die alle batterijen en laders onder één dak leverbaar heeft. Dit staat, samen met onze kennis garant voor een eerlijk en correct advies. Dat is ons werk en we doen het, iedere dag weer, met veel plezier!

accu serviceTevens is bij Miton puntlas apparatuur aanwezig. Hiermee is het mogelijk uw 'oude' accu boormachine weer te doen herleven door nieuwe cellen in de oude accu te plaatsen. We kunnen dit doen voor uw elektrische fiets, werktuig accu, gereedschap accu, duiklamp, modelbouw, etc. Hierdoor is een financieel voordeel van gemiddeld 50% haalbaar. Bovendien is het mogelijk om bij Miton batterij 'packs' te 'fitten' welke niet meer in de handel te verkrijgen zijn, waardoor u uw oude machine niet hoeft weg te gooien en dus ook geen nieuwe hoeft aan te schaffen. Behalve het financiële voordeel draagt dit ook nog bij tot een beter milieu.

Dit is ook de commissie van de Utrechtse Provinciale Milieu Prijs niet ontgaan en heeft in 2003 geresulteerd in een nominatie en een uiteindelijke 3e prijs. Klik hier voor meer informatie over de Milieu Prijs uitreiking. Hoe het fitten werkt kunt u lezen op onze Accu service pagina.

We zijn ook een belangrijk leverancier van noodverlichting accupacks in de NiCd en NiMH HoogTemperatuur cellen. Doordat we in Utrecht alles zelf assembleren kunnen we erg snel op uw wensen inspelen en heeft u altijd verse voorraad wat de werking en levensduur zeer ten goede zal komen. Voor de elektrisch fiets batterijen zijn we een belangrijke speler voor revisie van vrijwel alle fietsmerken en we zijn koploper in revisie van de Lithium accu technieken.

 
 
 
       

Miton accu

Miton batterij

Miton lader

Miton omvormer

 

     
 
     
 

Copyright �      MITON     alle rechten voorbehouden